01.07.2023.

18:53

Foto: ATAIMAGES

Džet set

PAPARACO! Cecin bivši trenira mišiće, na Boga ne misli! Bogdan Srejović uhvaćen u teretani, od Jovane Ljubisavljević ni traga, ni glasa

Bogdan Srejović domaćoj javnosti postao je prepoznatljiv zahvaljujući vezi sa pevačicom Cecom Ražnatović, da bi nakon kraha uplovio u romansu sa rijaliti učesnicom Jovanom Ljubisavljević.

Njiih dvoje od početka romanse privlačili su pažnju, pa se u medijima moglo pročitati da planiraju zajednički život, a imali smo priliku da vidimo i kako, naočigled svih, razmenjuju nežnosti u jednom prestoničkom klubu.

Informer

Bogdan Srejović

Sada je Informer došao u posed fotografija iz jedne teretane na Vračaru koju Bogdan redovno posećuje, a na njima ovaj četrdesetogodišnjak, bez Jovane, u društvu svog trenera radi na svom telu.

Srejović je u crnom šortsu, majici, te patikama u istoj boji trenirao na spravama ovog fitnes centra, ne obraćajući pažnju na okolinu. 

Informer

Bogdan Srejović

Podsetimo, Ceca Ražnatović uživala je u romansi sa Srejovićem oko godinu dana, nakon čega su odlučili da stave tačku na svoju vezu, te svako krene svojim putem, a svoj odnos, kao ni raskid nadalje nisu komentarisali. Bogdan iz prethodne veze ima ćerku Iskru sa Zoranom Tasovac, izabranicom Saše Kovačevića.