02.07.2023.

11:15

Foto: printscreen

Džet set

Kariću stiže nova tužba! Svirepo prebijena Nataša Šavija zarežala na Stefana nakon afere "kokain"!

Nataša Šavija brutalno je pretučena pre gotovo dva meseca, a osumnjičeni za ovo delo jeste rijaliti učesnik Stefan Karić.

S tim u vezi, u toku jučerašnjeg dana, na društvenim mrežama pojavio se snimak kako Karić javnosti nepoznatoj osobi snima video poruku i govori o ženi, za koju je većina pomislila da je u pitanju Šavija, istakavši tom prilikom da lekari nisu mogli da je operišu jer je bila pod dejstvom narkotika.

Informer

Nataša Šavija

Pa, devojka nije mogla da... Držali je u bolnici da se očisti od kokaina, šta da ti pričam... Nisu mogli da je operišu jer je imala kokain u krvi, ne znam šta onda da ti kažem - kazao je Stefan u kameru.

Karićeve izjave zgrozile su domaću javnost, a na njih je sada reagovala i Nataša. Naime, mučki prebijena starleta objavila je Instagram "stori", pa se direktno obratila svom navodnom dželatu. 

Informer

Objava Nataše Šavije

- Inače, to ćeš morati da dokažeš na sudu. Pa, sve i da je bilo toga što kažeš, svi znamo kako se zakazuju operacije, nemaju odmah, doktori imaju raspored, a meni nije raspored stomak, da je moralo za odmah - napisala je Nataša Šavija.