03.07.2023.

16:30

Foto: Privatna arhiva

Džet set

Elektra Elit ulazi u rijaliti! Transrodna pevačica odmah prihvatila ponudu, spremna da napravi haos

Transrodna pevačica Elektra Elit pre nekoliko meseci povukla se iz javnosti, a čak nije aktivna ni na svom Instagram profilu. 

Kako se navodi, Elektra je neko vreme provela u Nemačkoj, gde je vredno pripremala nove projekte. Pevačica će se pojaviti u najpoznatijem nemačkom rijalitiju "Harald Gloockler Sucht Das Gluck" koji uskoro počinje da emitovanjem na RTL 2.

Informer

 

Naime, reč je o svetskom modnom magu i multimilioneru iz Nemačke Haraldom Gleklerom koji je pokrenuo svoj šou program, u kojem će ugostiti i transrodnu pevačicu.

- Elektra je zimuns dobila ponudu od osnivača da učestvuje u projektu koju je odmah prihvatila zbog starog poznanstva. Nekoliko puta je išla kod njega na pregovore, a potom i snimila svoje scene. Još uvek se drži u tajnosti o čemu se konkretno radi i kakav će se materijal plasitati u javnost, ali sigurno je nešto ekstravagantno, na šta smo i navikli od nje. Ovaj rijaliti je jedna od glavnih tema u nemačkim medijima jer se sprema pravi haos - kaže izvor za "Espreso". 

Sve ove navode potvrdila je i Elektra na svom Instagram profilu. 

Informer

 

- Nemačka, da li ste spremni za najbolju emisiju godine? Harald Glekler traži sreću od 12.7.2023. godine. Veliko hvala Haraldu i celom timu - napisala je Elektra.