04.07.2023.

07:48

Foto: ATA Images

Džet set

Ana Nikolić prvi put pred kamerama nakon problema s licem! Pojavila se da mu čestita rođendan: Ja svoj uglavnom prespavam! (VIDEO)

Nikolićeva je noćas snimila video u kojem je svom prijatelju, Ljubanu Kovačeviću čestitala rođendan u kojem ga je pitala da li i on prespava svoj rođendan:

Informer

 

- Ja se uglavnom trudnim da svoje rođendane prespavam, a ti? - pitala je Ana Ljubana koji joj je odgovorio da on svoj čeka po sedam dana, na šta mu je pevačica poručila:

- Pa nisi bio u mojim godinama. Što si stariji više ti se spava, kao rođendan se nije ni desio - kroz smeh je kazala Ana. 

Ana Nikolić poslednjih godina ima ozbiljnih problema zbog čega su mnogi njeni prijatelji zabrinuti za nju, a pre nekoliko dana, nakon što ju je fan optužio za se*sualno zlostavljanje, ona se obrušila na menadžera Sašu Mirkovića:

- Ovo je nečovek koji misli da sam mu ja Aca Lukas. Nisam. Ili ostali kojima preti i zastrašuje i tako dalje. Lično meni je oteo šifru od Instagrama, manipulisao do pre par dana. Ovo je baš nisko. Jadno i bedno! - napisala je Ana. 

Ubrzo nakon toga se oglasio Saša Mirković koji je istakao da je od nje tražio da ide na lačenje, što ona nije ispoštovala. Mirković je pored toga rekao da je pevačicu izdržavao šest meseci i maksimalno se zalagao za njenu karijeru. 

- Nečovek sam zato što sam od nje tražio da prestane da se alkoholiše i drogira. Nečovek sam zato što sam tražio da ide na lečenje. Nečovek sam jer sam je izdržavao šest meseci. Nečovek sam jer sam joj tražio da se uozbilji oko koncerata i da dolazi na vreme. Nečovek sam jer sam joj zakazao beogradsku "Arenu" - rekao je Mirković.