04.07.2023.

14:19

Foto: Marko Đoković

Džet set

Pevač platio Staniji da mu igra u čaši, pa progovorio o saradnji: Mnogo je skupa, ali profesinalna!

S obzirom na to da Kaluđerović mnogo ulaže u svoje spotove i uopšte u karijeru, te da se u ekranizacijama njegovih pesama uvek može videti neka poznata starleta, on je i ovoga puta angažovao jednu. Reč je o Staniji Dobrojević koja ne samo da se pojavila u Tonijevom spotu, već je njeno pojavljivanje bilo zapaženo, ali i skupo.

Informer

Iako Stanija nije prva starleta koja se pojavila u spotu ovog pevača, vrlo je moguće da će zbog izazovnih scena biti najzapaženija:

- U prvom spotu angažovao sam Anu Korać i sve je bilo luks od automobila, vile, celog ambijenta, a ona je odigrala sjajno svoju ulogu. U kontaktu smo i dalje, ali ona je sada u novoj životnoj fazi i povukla se malo - kaže pevač koji je potom želeo "bombu" u sledećem videu:

Informer

- Želeo sam Staniju, naš dogovor je bio brz i takvog profesionalca dugo nisam sreo. Na kraju je bila scena da se ona kupa u velikoj čaši i ona je to maestralno odradila. Svi pitaju koliko košta. Pa, da se razumemo, Stanija u čaši košta mnogo - nasmejao se pevač, a na pitanje da li će Soraja biti u njegovom sledećem spotu, odgovorio je kratko:

Informer

- Sve je moguće, rekao sam da volim lepe i atraktivne žene, esteta sam i ne žalim da uložim u najbolje - kazao je Toni