04.07.2023.

22:32

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/ Marko Đoković

Džet set

Rasta planira da oduzme starateljstvo Ani?! Besan na pevačicu zbog svega što se desilo, komuniciraju samo preko advokata

Pevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala kada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem se vidi da joj je čelo u ranama, a na sve to je molila za pomoć, jer kako je rekla "ima 100 dinara na računu"

Kako se navodi sada, Stefan Đurić Rasta, bivši suprug Ane Nikolić, nakon svega što se izdešavalo želi da oduzme pevačici starateljstvo nad ćerkom Tarom. Zbog navodnih poroka koji se vezuju za nju, Đurić je najpre razgovarao s pevačicom o ćerki i brizi o njoj, ali ona nije želela da čuje da Rasta jedini vodi računa o Tari. Tako je Rasta navodno odlučio da preuzme stvari u svoje ruke kada je odluka o starateljstvu u pitanju, te sada samo preko advokata komuniciraju.

Informer

 

- Anine i Rastine svađe upravo su bile zbog njenog lošeg načina života, a on joj je prebacivao da dete ne treba tako da živi. Zato su prve svađe krenule jer on ima u planu da joj oduzme starateljstvo. Ona neće da čuje za to, zato ga je pljuvala po medijima, ali Stefan neće odustati od toga da postane jedini staratelj Tari - kaže izvor blizak reperu.

Izvor je zatim dodao da pevačica ima problem već duži vremenski period.

Informer

 

- Nje kao da se odrekao i rođeni brat Marko, majka se povukla jer ne može da utiče na nju, a ima jednog prijatelja koji posebno loše utiče na nju i koji ju je u sve to uvukao - zaključuje izvor.