05.07.2023.

22:51

Foto: ATA Images

Džet set

"Pevam kad popijem, ne može čovek da me ugasi!" Andreana Čekić otkrila kako na nju utiče alkohol!

Kada si poslednji put rekla "oprosti Bože", kako glasi i jedna od novih pesama Darka Lazića?

- "Oprosti Bože" sam poslednji put rekla u saobraćaju (smeh). Ponašam se u skladu sa Beograđanima, ubacujem se i tako... Dok sam bila fina niko me nije puštao da uđem u kolonu i sad kao malo bahata, ali malo samo - kaže Andreana i kaže da i ona, kao njena koleginica Dara Bubamara, ponekad vozi brzo:

- Dara i ja vozimo isti auto, tj istu marku auta, "mercedes GT", on i ne zna da ide sporo.

Da li si nekada sela u automobil sa nekim ko je "popio"?

Informer

 

- Nisam nikad, bar ne da ja znam. Ja sam neko ko generalno vodi računa kad mene neko vozi. Kad sam sama, šalu na stranu, mogu malo i da dodam gas, ali samo kad sam sama. Mene neko kad vozi ne dam da se pređe 140.

S obzirom na to da provodite dosta vremena zajedno, koliko ste tu jedno za drugo u određenim životnim situacijama?

- Uvek, uvek... Mi se možda ne čujemo i ne viđamo svaki dan, ali kad god je nešto lepo, ili manje lepo, uvek smo bili tu jedno za drugo - rekla je pevačica i obratila se Darku koji je bio u prolazu:

- Kume, ja sam došla u patikama. Sad sam svima objasnila da sam ponela samo jednu cipelu, a drugu zaboravila kući.

Kako na tebe utiče alkohol?

- Mene radi na pesmu, na "neću kući", a ako popijem rakiju, onda me tera na karate. Zato ne pijem rakiju. Kad popijem ja pevam, ne može čovek da me ugasi, nikad nisam zaplakala pijana - otkrila je Andreana, a zatim objasnila zašto do sada nije izbacivala albume:

- Da sam imala sa kim da radim album ranije, ja bih to i ranije uradila. Prosto nisam imala adekvatnog kompozira. Dopadne mi se jedna pesma, a šest ne. Sada je Dejan Kostić je tu i meni se jako dopada njegov rad. Radio mi je već par pesama, i želim da mi uradi ceo album. To je razlog zašto to sada nije dolazilo do albuma.

Više o ovome možete pogledati u videu iznad.