06.07.2023.

23:00

Foto: Promo

Džet set

"Kada sam upoznala muža, mislila sam da je mafijaš" Irina 2 Hot za HIT otkrila detalje iz ljubavnog života!

Irina se proslavila početkom ovog veka kao članica kontroverznog ženskog sastava, a nacija je za njom odlepila nakon što se pojavila u spotu pokojnog Dalibora Andonova Grua. Međutim, Irina se vrlo brzo povukla iz javnosti.

Informer

 

- Obožavam muziku. Moja cela porodica je muzikalna. Pokojni otac je svirao gitaru, tako da sam se uvek bavila muzikom. Dok sam bila u braku i dok sam odgajala ćerku uvek sam pevala, tako da muziku nikada nisam zaboravila - rekla je pevačica i osvrnula se na saradnju sa Gruom:

- Velika mi je čast što sam imala priliku da upoznam pokojnog Dalibora i radim sa njim. Duet "Pravi broj" je i dan danas veliki hit i pušta se po klubovima.

Informer

 

Irina je za HIT otkrila da je za bivšeg muža mislila da je mafijaš, iako je bio samo profesionalni sportista, a za HIT je ispričala kako je došlo do zabune.

- Moj bivši dečko je više bio manekenski tip, mogu slobodno da kažem da je ličio na Leonarda di Kaprija. Kada se pojavio moj muž, pojavila se neka potpuno drugačija figura, duplo veća, duplo šira, bio je istetoviran... Nikada nisam bila u društvu kriminalaca niti sportista.

Ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.