07.07.2023.

10:15

Foto: Public

Džet set

(FOTO) Transrodna pevačica bila u kontaktu sa ubijenom Noom do poslednjeg dana! Oprostila se od nje srceparajućim rečima

Za Noom Milivojev tragalo se 20 dana, a pronađena je mrtva juče, u popodnevnim satima, u stanu u samom centru Beograda. Ubica, koji je iskasapio do neprepoznatljivosti njeno telo, uhapšen je i odmah je sve priznao.

Ova vest potresla je čitavu javnost, a među poznatim ličnostima koje su izrazile tugu povodom tragedije jeste i transrodna pevačica Elektra Elit.

Informer

Objava Elektre Elit

Duboko sam potresena tragičnom vešću o svirepom ubistvu transrodne devojke Noe. Noa je bila divno dete, puno vrlina i divnih osobina, nežno dete, koje je samo želelo da živi svoj život, bez da ikoga time ugrozi - napisala je Elektra i oprostila se od Noe:

Draga Noa, nadam se da ćeš tako nežna, pametna i drugačija pronaći mir tamo gore, obzirom da je ovaj svet mnogo surovo mesto za tako divno dete kao što si bila ti. Putuj s anđelima, jer tamo i pripadaš. Voli te tvoja Elektra Elit - poručila joj je ona.

Kako je Elektra otkrila, Noa je bila njen fan i slala joj je poruke.

- Užasno je to što se dogodilo. Ona je bila moj fan. Slala mi je poruke ljubavi, podrške. Nema veze da li je neko gej, trans ili hetero, kako je užasno završila, raskomadana u kesama. To nije ljudski. Zgrožena sam, za bilo koji život tako da se ugasi. Ne znamo šta je pozadina priče, ali je gnusno. Velika podrška porodici u ovim stravičnim momentima - rekla je pevačica.