07.07.2023.

11:11

Foto: prinskrin tik tok

Džet set

(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) Ubijenu Nou primoravao da ga oralno zadovolji! Osuđivani kriminalac seksualno zlostavljao tragično preminulu tiktokerku

Za Noom Milivojev tragalo se 20 dana, a pronađena je mrtva juče, u popodnevnim satima, u stanu u samom centru Beograda. Ubica, koji je iskasapio do neprepoznatljivosti njeno telo, uhapšen je i odmah je sve priznao.

Informer

Noa Milivojev

Noa je, inače, bila izuzetno aktivna na društvenoj mreži Tik Tok, a povremeno se pojavljivala i u video-zapisima osuđenog Lazara Amidžića Kengura, koji se već neko vreme nalazi u kućnom pritvoru.

S tim u vezi, sada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kome Kengur, u uživo uključenju, primorava tragično nastradalu Nou na oralni seks, na šta je ona morala da pristane.

Ja p*der nisam, ne j*bem trandže i ribetine, i to... Može samo k*rac da mi popuši, ako bih hteo, da mi je do toga, sad bih ugasio "strim" i p**ila bi mi! Znaš koja je fora? Hajde da izađemo iz kadra da ga lizneš malo, a? Iz sprdnje, deset sekundi, 'ajde molim te, da napravimo šou, brate... Ajde, dođi 'vamo - govorio je Lazar.

- Je l' me zaje*avaš - upitala je zbunjeno Noa.

Ne za*ebavam te, ajde dođi i stavi ga u usta! Ne vidi niko, slobodno - navaljivao je Kengur, davajući Milivojevoj instrukcije kako da ga bolje oralno zadovolji.