09.07.2023.

11:18

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Vila koja krije tajne! Miloš Bojanić uložio 200.000 evra u renoviranje kuće na moru, mnoge dame sa javne scene su boravile u njoj

Legendarni pevač Miloš Bojanić uložio je 200.000 evra u renoviranje svoje vile u Baošićima, nadomak Herceg Novog. 

Naime, njegova vila ima nekoliko apartmana i smeštena je tik uz šetalište i plažu, te je tako i odlična lokacija za turiste koji posećuju Crnogorsko primorje. Kako bi troškove renoviranja sveo na minimum, Bojanić je zasukao rukave i sve je radio sam, a priznao je i da majstora nije bilo ni za lek, te je praktično bio i primoran sam da radi.

Informer

 

- Renoviranje me je koštalo đavo i po. Sve sam ovo sam uradio, majstora nije bilo ni za lek, jer niko nije znao da radi keramiku i zidanje, sa jednim radnikom sam sve uradio - kazao je Bojanić.

On je istakao da se u njegovoj kući uvek nalazi dosta rodbine. 

- Moja kuća je puna rodbine, a najviše volim kada mi dođu od pokojne sestre deca i kad mene ne bude bilo oni su uvek dobrodošli - dodaje on.

Informer

 

Gotovo svaki apartman ima izlazak na terasu ograđenu staklom, a privatnost od znatiželjnih pogleda pruža i zid od ukrasnog kamena i kapija. Pevač ističe da u slobodno vreme vozi čamac i gliser i uživa u čarima leta i mora sa porodicom.

Inače, svojevremeno su u ovoj kući letovale brojne muzičke zvezde, među njima se našle njegove koleginice Lepa Brena, Goca Božinovska, Zlata Petrović, Nada Topčagić i mnogi drugi te se neretko mogu čuti priče da upravo Bojanićeva vila krije najveće estradne tajne.