09.07.2023.

22:08

Foto: ATAIMAGES

Džet set

(VIDEO) Zbog droge sam se razvela! Oglasila se Ana Nikolić i rešila da stane na put optužbama da je navučena na kristal met

- Kad jednu majku optužiš za korišćenje takvih supstanci, a vrlo dobro se zna da sam protivnik svake vrste droge i opijata... U mom prisustvu to ne može da radi niko. Svi znaju da sam se zbog toga i razvela - kazala je Ana Nikolić u glasovnoj poruci, koju je voditeljka Jovana Jeremić pustila jutros u programu uživo na TV Pink.

- Da ne pričamo o tome koliki sam hipohondar, to znaju najbolje laboratorije po gradu, konzilijum posebno... Kad se mesečno ne prijavim da nešto istestiram, zovu me da me pitaju: "Jeste dobro?" - dodala je Nikolićeva, koja je, podsetimo, pre nekoliko godina bila u braku sa Stefanom Đurićem Rastom.

Informer

Ana Nikolić

Da se prisetimo, pevačicin doskorašnji menadžer Saša Mirković nedavno je u javnost pustio video-zapis pevačice, takoreći na dnu, u kome sa izranjavanim lice traži novac jer, prema njenim rečima, ima svega sto dinara u džepu. Pored toga, on je istakao da pevačica koristi kristal met, koji nosi sa sobom u flašici votke, razblaženom đusom.