10.07.2023.

07:57

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Evo kako je Ana Nikolić strpala 300.000 evra u džep! Pevačici "upala kašika u med", nije se nadala takvom dobitku

Naime, pesma kojom se predstavili na "Beoviziji" 2006. godine, jedan od najvećih pop hitova dve hiljaditih godina, "Romale, romali", pevačicu je koštala tričavih 30.000 evra. Njoj je pesmu prodao Zoran Kiki Lesendrić koji je i potpisuje, a kako je jednom prilikom roker istakao, zahvaljujući njoj Nikolićeva je u džep strpala astronomskih 300.000 evra.

- Pesma "Romale, romali" donela mi je 30.000 evra, a mislim da je u tom trenutku otišla u prave ruke. To nije velika suma ako se uzme u obzir da je Ana Nikolić sa njom zaradila 300.000 evra - kazao je Kiki jednom prilikom.

Informer

Ana Nikolić

Pesma je postala izuzetno slušana, a čitava javnost u Srbiji bila je razočarana što nas nije baš ona predstavljala na "Evroviziji".

Podsetimo, Ana Nikolić razapeta je poslednjih dana na društvenim mrežama, ali je postala i glavna tema pisanja domaće štampe nakon što je njen nekadašnji saradnik Saša Mirković objavio snimak na kome pevačica moli za novac, dok na njenom licu imamo priliku da vidimo stravične kratere o čijem se poreklu naširoko spekuliše.