10.07.2023.

13:05

Foto: Informer

Džet set

"Spasli smo ko zna koliko devojaka od nasilnika" Karić preti tužbom medijima, mučki prebijena starleta se nudi za svedoka!

Rijaliti učesnik Stefan Karić zapretio je tužbom svim medijima koji su prenosili optužbe starlete Nataše Šavije da ju je pretukao, nakon čega se oglasila i mučki prebijena novosađanka koja je istakla da će u svim sudskim procesima biti svedok, te da će dostaviti svu neophodnu dokumentaciju.

Informer

Objava Nataše Šavije

- Samo da se javno obratim svim medijima. Pošto nasilnik najavljuje neke tužbe protiv vas, ne znam samo po kom osnovu, ali vam obećavam da ću vam za sve biti svedok na sudu, sa celom medicinskom papirologijom i svim dokazima. Pa makar kampovala ispred suda. Šta? Da nam se nasilnici šetkaju okolo, mlate devojke? Hvala vam što ste ga osudili, što je zahvaljujući i vama i meni dobio etiketu. Verovatno mu više neće pasti na pamet da slično uradi, znači spasili smo ko zna koliko devojaka. Volela bih da svaki i anonimni nasilnik se pojavi na naslovnicama tako, pa će malo sutra da mu se ponovi to - kazala je Nataša u svom obraćanju.

Informer

Nataša Šavija

Podsetimo, starleta Nataša Šavija optužila je rijaliti učesnika Stefana Karića za brutalno prebijanje na jednom svadbenom veselju u Vrdniku. Njoj su konstatovane teške telesne povrede, nakon čega je, usled polomljene jagodične kosti, hospitalizovana. Zasad je išla na dve operacije, a prema njenim rečima, očekuje je još jedna.