10.07.2023.

20:37

Foto: Prntscreen

Džet set

'Srpska majka' ogrnuta zastavom! Ceca Ražnatović je ovako održala koncert!

Folk zvezda Ceca Ražnatović je ispričala da se pred nastup pomolila Bogu. Ona je u nedelju imala spektakularni koncert, a publiku je posebno oduševila kada se ogrnuta zastavom na kojoj je pisalo "srpska majka"!

Informer

 

- Ceo život molim Boga da ne izginem na bini dok sam na štiklama! Bilo bi lakše da pevam u patikama, ali ne ide... Zato se često izuvam, pogotovo ako mi je obuća neudobna. Bina je "pogubna" za moje noge i članke jer su često ispod tepiha daske, pa je nezgodno kada gazim - rekla je Ceca za emisiju "Ekskluzivno".

Informer

 

Ona je otkrila da li je počela da snima nove pesme:
- Pored ovakvih starih pesama, ne mogu da spuštam kriterijume, zato još nisam snimila novi album. Kad zapevam pesmu "Lepotan", kažem da je iz 1989. godine, a iz publike se javljaju oni koji su rođeni 1999. i 2009! Drago mi je što moje pesme slušaju sve generacije. Do sledećeg leta, ako Bog da, imaću novi album.

Informer

 

Ražnatovićeva u međuvremenu često na društvenim mrežama objavljuje pesme svojih mlađih kolega:
- Nisam sebična i znam koliko mi je na početku karijere značilo kada bi me pohvalio neko ko je veliko ime na estradi. To je za mene bio vetar u leđa i zašto ja sada ne bih bila podrška nekim novim generacijama?!