11.07.2023.

12:08

Foto: printskrin

Džet set

Isti matičar venčao Brenu i Cecu, a sada je otkrio najsočnije detalje! Jednom mladoženji pukla cev, drugi se kladio na dan svadbe!

Venčanja slavnih i bogatih neiscrpna su tema pisanja medija, a samo dve svadbe naših javnih ličnosti se komentarišu i posle više od tri decenije.

Naime, slavlje na kome su rekli sudbonosno "da" Lepa Brena i Boba Živojinović proglašeno je "svadbom decenije", što je, razume se, bio slučaj i sa ceremonijom Željka i Cece Ražnatović.

Iako, čini se, znamo sve sočne detalje sa ovih svetkovina, postoji osoba koja je iz prve ruke upoznata sa svim pikanterijama, a to je niko drugo do, matičar Radivoj Mrđa.

Informer

Lepa Brena

- Venčanje je trebalo da bude u velikoj konferencijskoj sali centra "Sava". Trebalo je sve da bude holivudski namešteno, da svira simfonijski orkestar… Ali, cev je pukla i venčanje je moralo da bude u bioskopskoj sali. Svi gosti su već došli, logično, ali šta da radite. Mogu samo da zamislim kako im je bilo. Ipak, oni su fenomenalno odreagovali. Brena je pravi profesionalac - prisetio se Mrđa, uz napomenu da su se neprilike tu završile, jer Brena i Boba, sada već decenijama, imaju lep brak.

Informer

Lepa Brena

Uprkos tome, svadba Brene i Bobe jeste bila nezapamćena. Najveća muzička zvezda na ovim prostorima i slavni teniser imali su 600 zvanica, kojima je posluženo preko 650 jela. Gosti su, podsetimo, uživali u fazanu u gnezdu, telećim leđima u šampanj sosu, dimljenom lososu na norveški način, ali i u domaćim specijalitetima.

Kada je u pitanju venčanje Željka Ražnatovića i, tada, Cece Veličković domaća, ali i strana javnost upoznate su sa gotovo svim segmentima ovog spektakularnog dana.

Informer

Ceca Ražnatović

- To je najbolje organizovana svadba kojoj sam prisustvovao. Poznato je da pre venčanja vi dolazite kod matičara da se uradi zapisnik. Tad su mi rekli da prvo idu u Žitorađu, pa kući, pa u crkvu, pa tek onda u "Interkontitnental" da se venčaju. Prilično zapanjen sam rekao da će teško stići na termin. Mladoženja je ponudio čak da se opkladi i obećao da će tu biti u minut. I bili su. Nisam mogao da verujem, jer ipak saobraćaj je to, u koloni se ide, nikad ne možete potpuno unapred sve da predvidite, ali, desilo se - kaže sagovornik.

Kada je reč o najsrećnijem danu intrigantnog para, sa njima je sreću tog dana delilo 800 zvanica, a pričalo se da je svadbena torta bila teška 70 kilograma, te da je cveće za ukrašavanje stolova stiglo iz Holandije.

Informer

Ceca Ražnatović

- Ja sam stigao ranije od drugih zbog papirologije. U tom trenutku nikog nisu puštali da uđe u taj deo "Interkontitnentala", bilo je samo obezbeđenje. Mene su, naravno, pustili i tada sam iz znatiželje pogledao u salu. Cveće je bilo neverovatno, zaista, cela dekoracija je ostavljala bez daha. Sa ukusom i stilom, kao i kod Brene - priča Mrđa, pa dodaje:

- Matičar mlade uvek vidi i pre venčanja na tom pravljenju zapisnika, pa posle na venčanju. Vi ste sve mnogo, mnogo lepše na dan venčanja. Nije to samo šminka i frizura, jednostavno sijate, ne znate koliko. I tako je bilo i sa njih dve - zaključuje matičar za Zadovoljnu.