12.07.2023.

10:30

Foto: E-Stock

Džet set

Ljuba Aličić ulazi u "Zadrugu 7"! Postavio jedan uslov, potrebno je samo da mu se pridruži ovaj žestoki momak

Ljuba Aličić, pevač narodne muzike, uključio se telefonskim pozivom uživo u programu emisije "Narod pita" i podelio sa gledaocima da bi rado ušao u narednu sezonu rijaliti programa "Zadruga", koja će od ove jeseni, podsetimo, nositi naziv "Elita".

Naime, Aličić je istakao da je veliki obožavalac "Zadruge", a da se javio zbog prijatelja Ace Bulića, koji se te večeri u studiju pridružio svojoj izabranici Ani Ćurčić.

- Ja non-stop gledam "Narod pita". Sve najbolje mom bratu Aci Buliću, on zna ko mu je pevao najviše na svetu, a što se Ane tiče, ubedljivo je trebalo da bude prva. Možda je bila malo zaplašena, ali ona je moralni pobednik - kazao je Aličić, koji je čak i zapevao da bi sve u studiju uverio da je to stvarno on jer su na samom početku bili skeptični.

Informer

Aca Bulić

Voditelj emisije je, zatim, zamolio Ljubu da se osvrne na ljudi estradno zadrugarski rat između Zorice Marković i Lepog Miće.

- S oboma sam radio i ne bih želeo da komentarišem to. Mića je veliki radnik, čovek koji živi za "Zadrugu", verujte, i sve je u pravu što kaže. Hoću Zolu da pozdravim i neka kaže Caru da se javi na telefon - diplomatski je odgovorio Ljuba, a onda ga je voditelj upitao zašto se Zorica i Miloš Bojanić ne vole, ali mu je on opet izvrdao:

- Uf, duboka je to tema, ali ne padam na te fore, Darko. Ubedljivo mi je bilo žao Ane Ćurčić jer su je svi napadali.

Informer

Ljuba Aličić

Naposletku, Aličiću je pročitana poruka Lepog Miće koji mu je uputio i zvaničan poziv za "Eitu", a Aličić je otkrio pod kojim bi uslovima ušao u "Belu kuću":

- Uf, ne daj Bože, ja sam nervozan čovek - bila je Ljubina prva reakcija, a onda je omekšao i priznao da bi se pojavio u rijalitiju, ali samo s prijateljem Bulićem, zbog kog se i javio u emisiju:

- Jedino Aca Bulić da mi pomogne da se smirim!