13.07.2023.

22:27

Foto: Privatna arhiva

Džet set

Pitajte Tonija koliko sam mu se sviđala! Pevačica rešila da obelodani istinu o vezi sa mužem Dragane Mirković!

Dragana Mirković i Toni Bijelić duže od dve decenije važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Venčali su se 28. septembra 2000. godine na intimnoj ceremoniji u Beču. Kruna porodične sreće su sin Marko i ćerka Manuela, koji su izrasli u mlade ljude za primer.

Kako je folk zvezda ranije pričala u intervjuima, između Tonija i nje ljubav se rodila na prvi pogled, a po svemu sudeći i danas traje nesmanjenim žarom. Svih ovih godina Bijelić važi za odanog i nežnog supruga, koji osim ljubavlju i pažnjom Draganu obasipa i luksuznim poklonima.

Informer

Biznismen srpskog porekla, koji je rođen i odrastao u Beču, oženio se u 27. godini.

Informer

- Ljudi preteruju. Toni je divan čovek. Nema pevača koji je radio u Beču a da mu on nije pomogao. Pošto Toni odlično govori nemački, našao mi se pri ruci - pojasnila je Neda Ukraden.

Na direktno pitanje da li je među njima bilo nešto više od prijateljstva odgovorila je:

- Ne. On je znatno mlađi od mene. Da li se nekome sviđam više nego što je to normalno, to nije pitanje za mene. Za mene je svakako kompliment. Ali, ponavljam, Toni je mlađi od mene i savršen je par sa Draganom. Njih dvoje imaju skladan brak i svaka druga priča je besmislena.