16.07.2023.

18:30

Foto: ATA Images

Džet set

Ana Nikolić progovorila o ranama na licu, ovo je istina! Pevačica se uključila uživo u program: Ceci i Maji Berović javno uputila ove reči

Pevačica je istakla da je svojoj omiljenoj koleginici Ani poslala poruku podrške i da je obožava, a onda se desilo iznenađenje i nešto što nije očekivala.

Nikolićeva je osetila potrebu da se javno zahvali koleginici, te se uključila uživo u emisiju i zahvalila se Maji, a spomenula je i Cecu.

- Imala sam posebnu želju da se zahvalim Maji jer me je prijatno iznenadila. Dala mi je podrsku, retke su koleginice koje su mi pružile podršku, ali je Maja jedna od njih i Ceca takođe. 

Informer

Maja Berović ističe da je Ana emotivno reagovala, pa joj poslala poruku podrške: 

- Ana, ja sam toliko srećna što si se ti javila sada. Drago mi je sto si se javila i što mi sada čujemo da si ti i više nego odlično. Ti znaš šta sam ja napisala tebi u poruci jer sam osećala potrebu. Osećam tvoje stanje i jako sam uz tebe. Želim da se vratiš sa novim pesmama jača nego ikada.

Informer

- Ti snimci su od prošlog februara, ja sam sada super i dobro sam. Nisam svesna koliko podršku imam, neki događaji se dese i onda shvatiš i postaneš svestan nekih stvari i koliki je broj ljudi uz tebe u teškim trenucima.

Podsetimo, pevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala kada se na društvenim mrežama pojavio njen privatni video, na kome se žali da ima ozbiljan problem sa licem.

Informer