17.07.2023.

17:16

Foto: Twitter prntscreen/sabotiramm

Džet set

Prija samo u gaćicama i topu na nastupu! Vrela Aleksandra napravila haos (VIDEO)

Aleksandra je mnoge iznenadila kada se pojavila samo u topu i gaćicama, dok je njena toaleta imala i jedan šlep pozadi. 

Informer

Prijovićeva je izdala novi album pod nazivom "Devet života", koji uveliko promoviše, ali je publika ipak burnije reagovala kada je vatrena pevačica zaigrala u haljini koja asocira na donji veš. Aleksandra je pevala, vrckala, uvijala se i atmosferu dovela do vrhunca, a snimak na kojem se to lepo vidi, su preplavili komentari: "Kida Prija", "Prijo, zar i ti u gaćama?", "Prezgodna", "Žena kida u svakom smislu", samo su neki od njih.

Podsetimo, pevačica Aleksandra Prijović zakazala je svoj prvi veliki solistički koncert u "Štark areni" za 29. septembar, a tim povodom je organizovala konferenciju za medije na kojoj se rasplakala.

- Dobar dan svima! Prvo moram da kažem da imam tremu, mislim da sam poslednji put ovoliku tremu imala pre 10 godina. Mislim da je ovo odličan povod da se družimo, moj novi album i moj prvi solistički koncert. Ponosna sam i srećna što smo... - rekla je Aleksandra, a onda je počela da plače.

- Sa ponosom mogu da kažem da smo zakazali i drugu beogradsku Areni koja će biti 30. septembra - dodala je u suzama.

- Nastupam svakog vikenda, godinama, nemam toliku tremu, ali verujte mi da sam sada doživela takvu tremu, da je možda ni u takmičenju nisam imala - kazala je Aleksandra.

- Ovo je nešto o čemu sam maštala godinama i hvala Bogu ispunilo se - dodala je.