19.07.2023.

15:20

Foto: Prinscreen

Džet set

Sandra Afrika napravila haos na plaži! Pevačica uživa na jahti, a evo gde joj je dečko!

Sandra Afrika trenutno se nalazi na turneji po Crnoj Gori, a čim uhvati dan, dva pauze, ona ide na svoju jahtu da se osunča i odmori u tišini. Međutim, kada se pojavila na plaži u Pržnu gde joj je bila usidrena jahta nastao je opšti metež. Kupači pretežno muškog pola su pojurili da se slikaju sa zgodnom pevačicom, a bilo je i onih koji su se nudili da joj pomognu i ponesu torbu.
 

Informer


U atraktivnom crvenom kupaćem kostimu i providnim dugim rukavima od tila, pevačica je bila ljubazna da svima udovolji, iako je temperatura bila poiprilično visoka, a onda se izvinula i prevezla se čamcem sa drugaricom do svoje jahte, odakle nije izlazila dva dana. 
 

Informer



 

 


- Iskreno, prija mi kada sam sama na brodu, tu možeš da se odmoriš i uživaš kao čovek - rekla je Afrika, ali o svom novom plovilu nije želela da priča. Međutim, njeni najbliži koji su imali prilike da vide jahtu kažu da je vrhunski opremljena i da ne čudi što je platila pola miliona evra. Ima dve spavaće sobe, deo na otvorenom nalik dnevnoj sobi, kupatilo, kuhinju i toalet, sve komande može da se vrše putem aplikacija na mobilnom telefonu. Sandra je poželela nešto bi se moglo nazvati pametnom jahtom iako će, kako je to obavezno, tokom plovljenja imati posadu.
 

Informer

Sandrin dečko Vladimir Volkov nije sa njom na letovanju, on se posle iznenadne smrti oca, početkom jula povukao iz javnosti.