20.07.2023.

07:00

Foto: ATA Images

Džet set

Zbog malera se nisam venčala sa Milomirom! Vesna Radusinović iskreno o vezi sa Marićem: Naše svađe su za rijaliti program!

Književnica i poznati voditelj uživaju u skladnoj vezi već 25 godina i odbijaju da se venčaju jer ne žele da malerišu svoj savršeni odnos.

- Jednom sam se udavala. Nosila sam belu venčanicu sa venčićem i biserima. Mnogi su mi tada rekli da su biseri suze koje donose nesreću. Razvela sam se, ali ne verujem da je to presudilo mom braku. Zbog toga se, za svaki slučaj, držim dalje od svega što ima veze sa belom bojom i venčanjem jer neću da malerišem. Zato se Milomir i ja nismo venčali, a i mislim da u braku ne bismo sastavili ni 24 sata zajedno - kaže Vesna i dodaje da im u vezi uopšte nije dosadno:

- Kreativni smo i volimo da se raspravljamo. Šteta što se naše svađe ne prenose uživo na televiziji. To bi bilo uzbudljivije od svega napisanog i snimljenog. Monotonije u našoj kući nema i nemoguće je da je ikada bude.

Informer

Vesna je otkrila da je Marića upoznala u Podgorici kada je imala svega 16 godina.

- Bilo je to u parku pored Crnogorskog narodnog pozorišta kada je došao da piše tekst o gradu i restoranima u njemu. Kasnije smo se sretali po svim mogućim festivalima, ali se jedno drugog nikada nismo setili. Sve dok me Milomir, posle godina zabavljanja, jednog dana nije prepoznao po grimasi koju sam pravila dok sam razgovarala telefonom. Tada smo se oboje setili našeg prvog susreta a da nismo bili toga ni svesni - ispričala je Vesna za "Stori".

Informer

Milomir kaže da je presrećan što je upoznao Vesnu jer mu je totalno promenila život.

- Ne znam ni ko sam bio, ni šta sam radio pre nje. Vesni sam zahvalan što je napravila čoveka od mene - priča Marić.
 

Broj:
25 godina su Vesna i Milomir u vezi