20.07.2023.

10:02

Foto: printscreen

Džet set

Njen suprug je velika faca u pravosuđu, ali ju je zamolio da ga ne spominje u javnosti! Za njega je udata Aleksandra Jeftanović

Aleksandra i Aleksandar venčali su se u septembru 2016 godine, a voditeljka je tada iznenadila javnost jer se, za razliku od većine mladi, udala u pantalonama.

Informer

Voditeljka je pre udaje za Švraku, koji je poznati advokat u srpskom pravosuđu, bila u braku sa poznatim rukometašem Ognjenom Kajganićem.

Aleksandra je bila presrećna, a zbog ljubavi prema suprugu odlučila se za potomstvo i sa Švrakom ima ćerku i sina:

- Ja sam imala dovoljno godina i da nisam dobila dete sa Sašom - nikad ga ne bih dobila. Pravi muž mora da bude domaćin, a to se vidi u tome kakav je sa svojom porodicom - rekla je svojevremeno Aleksandra u emisiji "Magazin In".

- Ja sam u 39. godini rodila Anu i samim tim mislim da sam 'full time' mama. Sa dvadeset godina nemaš svest o životu, a sa četrdeset si već malo zadihan i uplašen nad svim - kazala je voditeljka koja je opisala i kakav odnos ima s ćerkom:

- Možda ja nju i malo smaram, ali trudim se da im ugodim, da imaju lepo detinjstvo, ali jesam stroga - izjavila je jednom prilikom Aleksandra o deci.

Informer

A Aleksandra je jednom prilikom objasnila i zbog čega u javnosti ne eksponira supruga:

- Moj suprug ne voli da se javno eksponira. Nas dvoje smo se našli, on poštuje sve moje izbore, ali mu ne prija medijska pažnja. Stidljiv je čovek i ja poštujem taj izbor. Pre neki dan sam objavila jednu fotografiju na svom profilu na Instagramu i to je osvanulo na svim portalima, a tada me je zamolio da to više ne radim - rekla je voditeljka jednom prilikom.