20.07.2023.

16:26

Foto: printscreen

Džet set

"Zbog sina sam letovala sa bivšim mužem!" Goga Sekulić zakopala ratne sekire sa Urošem

Goga Sekulić je letovala s bivšim mužem i sinom u Španiji! Pevačica se pre dve godine razvela od 15 godina mlađeg instruktora borilačkih veština Uroša Domanovića, s kojim ima četvorogodišnjeg sina Vasilija Andreja, a sada su odlučili da zakopaju ratne sekire, spakuju kofere i otputuju na more.

- Upravo smo se vratili iz Španije. Andrej i ja smo s njegovim ocem proveli deset dana na moru. Iako ne volim da pričam o privatnom životu, zbog mog sina i njegove sreće pristajem na sve i pravim kompromis s bivšim. Uroš i ja smo razvedeni, ali odlično funkcionišemo i dogovaramo se oko svega što se tiče našeg deteta. Čak i Andrejev rođendan proslavljamo skupa. Sada smo odlučili da ga zajedno odvedemo na more - objašnjava pevačica.

Ona otkriva da su po povratku iz Španije bukirali još jedno zajedničko putovanje.

Informer

 

- Vratili smo se zbog mog posla i zakazanih nastupa po Crnogorskom primorju, ali već krajem avgusta nas troje ponovo planiramo zajedničko putovanje. Uroš će doći iz Ciriha u Beograd da nas pokupi, a onda odavde idemo na more. Andrej je presrećan kada smo svi skupa. Iako sam se razvela, ja i dalje verujem u ljubav i brak, i verujem da će mi se to ponovo desiti - s osmehom je rekla Goga.
 

Promocija novih grudi   

Goga Sekulić pre tri meseca zamenila je silikonske implante zbog zdravstvenih problema.
 - Nakon porođaja sam imala malo jače bolove u leđima, pa sam odlučila da smanjim grudi. Uradila sam korekciju, podigla ih i smanjila, ali sam zadržala oblik. Sada mi je mnogo lakše, iako mnogi misle da lažem i da sam ih još povećala, ali nije tako, samo su nove i čvršće - iskrena je pevačica.