20.07.2023.

22:15

Foto: Aco Petrović

Džet set

Seka razrešila priče o razvodu od Veljka! Na njegov 40. rođendan saopštila sve javnosti!

Seka Aleksić i Veljko Piljikić godinama važe za jedan od najskladnijih poznatih parova, te je upravo iz tog razloga mnoge iznenadila vest o nesuglasicama u njihovom braku.

Priče da se pevačica i otac njenih sinova razvode usledile su nakon što se u javnosti dugo nisu pojavljivali zajedno, a ni zajedničkih fotografija nije bilo na njenom Instagram profilu gde je često objavljivala porodične trenutke. 

Osim toga, ona na nastupe i gotovo sva putovanja ide sa svojim art direktorom i stilistom što je još više podstaklo ogovaranja.

Ove navode Seka Aleksić i Veljko Piljikić nisu želeli da komentarišu, a sada je stigla potvrda da je u njihovom braku sve u savršenom redu i to putem pomenute društvene mreže.

- Srećan rođendan. Tata napunio 40 - poručila je pevačica svom suprugu u opisu zajedničke fotografije koja otkriva svu lepotu njihove porodične idile.

Informer

Ona je sa pratiocima podelila kadrove sa velikog slavlja koje je upriličila povodom Veljkovog 40. rođendana. 

Bračni par je organizovao slavlje na jedno salašu i ovim povodom nisu štedeli ni dinara.

Dekoracija koju su odabrali za ovaj poseban dan, malo je reći ostavljala bez daha. Stolovi prekriveni belim stolnjacima bili su prepuni predivnih cvetnih aranžmana, romantičnim svećama i drugim ukrasnim detaljima.

Informer

Ipak, ono što je svima zapalo za oko jesu njihovi osmesi, zagrljaji i nežni pogledi koji dovoljno govore o harmoniji u njihovom odnosu, te samim tim sve spekulacije na konto njihovih narušenih odnosa padaju u vodu.