22.07.2023.

10:54

Foto: ATA Images

Džet set

Prija imala veliku tremu pred nastup! Evo šta je pevačica poručila publici!

Aleksandra Prijović nastupila je u jednoj od najpopularmijih diskoteka u Budvi. Klub je bio pun, procenjuje se da je bilo preko 5.000 ljudi koliki je kapacitet, ali je bilo i onih koji su ostali iza kapije. 

Informer

 

Pevačica je na početku imala veliku tremu, što je i priznala publici, jer joj je glas drhtao kada je počela da peva. Aleksandra je blistala u dugoj zlatnoj haljini koja je iscrtavala njenu vitku figuru, a iz publike su se čuli komentari: nikad nije bila lepša, prezgodna je, kakav glas..... 

Informer

Imala je veliku tremu

Aleksandra je nastup otvorila pesmom "Zvuk tišine", a već sa prvim taktovima ceo klub je počeo da peva horski sa njom. Pevačici je uz publiku trema brzo prošlo, a njoj se glas vratio, pa je bila poprilično opuštena, slikala se sa fanovima koji su bili u prvim redovima. Pored svojih na repertoaru su se našle i pesme Lepe Brene, Cece Ražnatović, pa i Bjelog Dugmeta......

Informer

Klub je bio dupke pun

Aleksandra je na kraju nastupa pozdravila publiku rečima:

- Volim vas, ja imam samo 27 godina, a ovo je veliki prostor za mene .... Hvala vam što ste došli i znajte da vas puno volim. 

 

Od poznatih na nastupu je viđen bivši učesnik "Zadruge", Marko Janjušević Janjuš koji je došao potpuno sam, ali se super proveo, jer je sve pratio sa galerije iz vip dela.