22.07.2023.

23:40

Foto: Foto: Nenad Opačić

Džet set

Zdravko Čolić pevao Milu Đukanoviću, pa se zatvorio u četiri zida! Došao na more, sunca video nije

Pevač Zdravko Čolić nastupao je na proslavi prvog rođendana unuka Mila Đukanovića, gde je napravio atmosferu za pamćenje. 

Nakon koncerta za koji je, kako se spekulisalo "debelo" plaćen, on je ostao u Crnoj Gori, a kako sada prenosi Kurir, pevač ne napušta luksuzni apartman u kome je odseo, nijednom nije bio na bazenu, niti je sišao do hotelske plaže.

Informer

Zdravko Čolić

On gotovo da sa spoljnim svetom i nema komunikaciju jer ne ide ni u restoran. Hranu i piće mu, piše pomenuti medij, odnose u sobu.

- Njemu osoblje hotela redovno donosi sve šta mu treba. Sunce nije video, tako da svi oni koji su se nadali da će ga sresti, nisu uspeli - rekao je izvor.

Prisetimo se, Zdravko je nedavno otkrio medijima da sa naslednicama i suprugom ne provodi mnogo vremena tokom leta jer često nastupa, a one idu sa društvom na odmore.

Informer

Una Čolić

- Zbog posla me često nema kod kuće, ali to je u našoj porodici normalno. Moja supruga brine o curama i mislim da smo dobro uhodan tim. S obzirom na to da je posao takav kakav je, privikli smo se na to i najvažnije je da sve dobro funkcioniše. Nekad smo zajedno, nekad nismo, zavisno od događaja - rekao je tada Čola, koji je pre Crne Gore bio u Hrvatskoj, dok mu je porodica na moru u Grčkoj.