23.07.2023.

16:00

Foto: ATAIMAGES

Džet set

(VIDEO) Ko je Milova snaja? Na "svadbi veka" joj pevale Milica i Prija, a evo kako joj je upala kašika u med

Bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović proslavio je krštenje unuka pre nekoliko dana na kome je goste zabavljao niko drugo do Zdravko Čolić.

Milov sin Blažo postao je otac drugi put u julu minule godine, a sada je zajedno sa svojom suprugom Milenom Popović organizovao gala slavlje u jednom luksuznom hotelu.

Milena se retko pojavljuje u javnosti, a poznato je da je rođena je u Podgorici, kao i da joj je otac, svojevremeno, radio u Poreskoj upravi. Kako su mediji ranije pisali, poreklom je iz srpske Zete.

Blažo i lepa brineta prijatelji su dugo, ali su u vezu uplovili znatno kasnije. 

Informer

Blažo Đukanović

- Verovatno se poznaju dugo, kao i u svakoj maloj sredini, ali mislim da su u vezi tek nešto više od godinu dana i da je tu presudnu ulogu odigrala njena sestra Milica - ispričao je svojevremeno izvor iz Podgorice za medije.

Prisetimo se, Blažo i Milena venčali su se 2019. godine na ekstravagantnoj ceremoniji upriličenoj na Svetom Stefanu, a njihovu svadbi mediji su okarakterisali kao "svadbu veka". Goste su zabavljale Milica Pavlović, Aleksandra Prijović i Aco Pejović, a mlada je nosila venčanicu čuvene dizajnerke Vere Vong koja je, kako se navodilo, koštala 7.000 evra.

Informer

Porodica Đukanović

Krajem 2020. godine, Blažo i Milena dobili su sina, kome su nadenuli ime Milo koji je kršten u Vaseljenskoj patrijaršiji.