23.07.2023.

17:30

Foto: ATAIMAGES

Džet set

(FOTO) Zavirite na jahtu od šest milki! Brena i Boba slave, povod je grandiozan

Nekadašnji teniser, suprug Lepe Brene i istaknuti biznismen, Slobodan Boba Živojinović, danas proslavlja 60. rođendan. 

Slavni par čitavo leto provodi na luksuznoj jahti, sa koje je Brena, ovom prilikom, i čestitala suprugu jubilej. 

Informer

Objava Lepe Brene

Naime, pevačica je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj Boba i ona nazdravljaju šampanjcem, a dodala je i: "Srećan rođendan". 

Takođe, najslavniji par bivše Jugoslavije nedavno je proslavio 31. godinu braka, a folk pevačica se jednom prilikom prisetila početka njihove ljubavi:

- Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da, kao i ja, nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi: "Sad ili nikad". Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma "Hajde da se volimo“ u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić - govorila je Brena svojevremeno.

Informer

Boba Živojinović

Boba, podsetimo, iz prvog braka sa Zoricom Nakić ima sina Filipa koji je danas oženjen Aleksandrom Prijović. Dok je u zajednici sa Brenom postao otac sinova Stefana i Viktora.

Živojinović, podsetimo, iz prvog braka ima sina Filipa. Zajedno, njih dvoje su u braku dobili najpe nasldnika Stefana, koji se prema njegovim, ali i biografskim podacima pevačice rodio 21. maja 1992. godine u Njujorku. Zatim, 30. marta 1998. dobili su i mezimca Viktora.