23.07.2023.

21:30

Foto: ATAIMAGES

Džet set

(FOTO) Ekskluzivni kadrovi stana Jovane Jeremić! U negližeu dočekala kamere, pa pokazala raskoš od kog boli glava

Jovana Jeremić otvorila je vrata svog doma kamerama televizije Pink, pa premijerno pokazala enterijer nekretnine koju je nedavno pazarila. 

Naime, Jeremićeva se na samom početku zahvalila Željku i Milici Mitrović bez kojih, kako je rekla, ne bi ni bila vlasnica tog objekta.

Informer

Jovana Jeremić

- Ceo stan je u simbolici lava. Mnogo ljudi je radilo ovde da bi on izgledao ovako perfektno - rekla je kroz osmeh voditeljka.

Veliki lav iznad kreveta odmah je svima zapao za oko, kao i detalji brenda Šanel, te ogromni bračni krevet, a visprena voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa u Srbiji imala je i spreman odgovor na pitanje sa kim spava:

Gospodin Šanel će možda doći večeras. Neću vam otkriti! Moj privatni život je jedna misterija, i ne želim o tome da pričam. Želim da kažem da ovaj stan nije nastao prljavim parama, nijedna žena nije plakala, nikoga nisam razvela, ili nanela zlo... sve sam kupila svojim parama. Ja sam birala da živim pošteno... u smislu zarađivanja... ali sam ovako generalno đavolica - rekla je ona.

Na zidu Jovaninog stana stoji i slika sa voditeljkinim inicijalima, a onda je otkrila i od koga je poklon.

Informer

Jovana Jeremić

- To je slika koju sam dobila odavno na poklon od jednog prijatelja. Ovo nisu dijamanti da se razumemo, to su cirkoni. Jako mi je draga i morala je da zauzme posebno mesto u mom stanu - rekla je ona.

U kupatilu preovladava bela bola i zlatni detalj, kao i pozlaćene česme, dok u se Leinoj sobi nalazi gomila igračaka.

Jovana je naposletku pokazala i poseban deo namenjen za pušače u kojem se ulazi iz dnevne sobe.

Tagovi: