24.07.2023.

09:16

Foto: informer/printscreen

Džet set

Brena napravila gala žurku za Bobin 60. rođendan! Svi detalji slavlja u Tivtu (VIDEO)

Lepa Brena i njen muž Boba, njegov rođendan juče su započeli na njihovoj jahti, a potom su se iskrcali i u jedom hotelu sa članovima porodice i prijateljima slavili do jutra. Boba je svoj rođendan slavio i sa sinom Filipom, ali i sa snajom Aleksandrom Prijović i unukom Aleksandrom. 

Brena je Bobi pevala hitove poput "Ja nemam drugi dom", "Hej šeki, šeki" i druge, a u jednom trenutku Živojinović ju je poljubio u rame.

Informer

I mlađi Brenin i Bobin sin Viktor je bio na slavlju, a u nekoliko navrata svog bratanca Aleksandra nosio je na ramenima i time sve raznežio. 

Informer

Boba je u jednom trenutku stopirao muziku kako bi preko reda išla torta za unuka Aleksandra, budući da je morao da ide da spava, a onda je održao i emotivan govor.

-  Želja mi je bila da ovo bude spontano veče. 60 godina je ni malo, a ni puno. Ja se osećam ljudi kao da mi je 37 i tu ću i ostati, mislim da su godine samo broj, treba uživati u životu, voleti i ceniti porodicu, jer porodica je nešto najvrednije što postoji, i prijatelji koji su pored tebe i u dobrom i u lošem - rekao je Boba između ostalog, a preneo Telegraf.rs. On je istakao da mu je žao što neki njegovi prijatelji nisu uspeli da dođu na slavlje, ali se zahvalio na porukama koje mu pristižu od jutra.