26.07.2023.

08:45

Foto: shutterstock/Informer/ata images

Džet set

"Ona je toliko obična!" Familija Nemanje Gudelja razvezala jezik o Anastasiji, ovo ih je posebno iznenadilo

Nemanja Gudelj, kao i njegov brat Dragi Gudelj veći deo života su proveli daleko od naših prostora, ali ipak svoje poreklo i rodnu grudu nisu zaboravili. 

Kad god mu obaveze dozvole, Nemanja poseti domovinu svog oca Nebojše i majke Olivere. On je sada sa svojom partnerkom Anastasijom Ražnatović proveo pet dana u rodnom selu njegovih roditelja. 

Informer

 

Članovi porodice, kao i komšije su imali samo reči hvale, kako za fudbalera, tako i za mladu pevačicu koja je sve iznenadila. 

- Bili su nedavno u Trebinju. Nešo je skaut mom unuku Stefanu. To je tradicija Gudelja. Nemanjini otac i majka su sve sami stvorili. Jako sposobna i uspešna familija. Neša znam, ali suprugu Olju slabo - kaže baka Bojana Gudelj.

Baka je priznala da je oduševljena je budućom snajkom Anastasijom.

- Ponosna sam i na Stefana i na Nemanju. Dolazila je Anastasija. Upoznala sam je pred domom kulture. Predivna devojka - rekla je Bojana.

Nemanjina strina je ispričala da Anastasija i Nemanja nisu želeli da odsednu u hotelu, već su prespavali u kući na selu. 

- Nemanja je sin mog devera. Predivno dete. Pre dvadesetak dana je bio sa Anastasijom. Prelepa, pitoma, fina, sedela je tu s nama. Mogli su da budu u hotelu u Trebinju, ali su oboje želeli da budu ovde na selu. Ona je toliko obična, oduševljena ovim mestom, ne interesuje je grad - rekla je ponosna strina.

Komšija je ispričao da se Nemanja, kao i njegov brat Dragi primer svima zbog ponašanja. 

- To su toliko pošteni, radni i vredni ljudi da vam ja rečima ne mogu opisati. Porodica drži do tradicije, domaćinstva. Sinovi su od malih nogu bili uz roditelje, slušali ih, cenili i poštovali svoje. Verujte, primer svima - rekao je meštanin.