26.07.2023.

18:00

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Milica i Sara Jo zaratile! Evo ko je glavni razlog njihove svađe!

Iza cele ove ujdurme krije se Sarin dečko, poznati slovenački koreograf i plesač Žiga Sotlar, koji je odbio da radi koreografiju za Miličin nastup na MAC festivalu, jer je bio zadužen za performans svoje devojke. O navodnoj sabotaži Milica je naširoko govorila u svojim intervjuima, dok se Sara Jo nije oglašavala. Sada je odlučila da prekine ćutanje!

Informer

- Pre svega, Milica i ja se ne poznajemo! Ja mnogo volim koleginice koje su vredne, koje rade na sebi, koje ulažu, a ona to definitivno radi. S druge strane, mnogo više volim one koje se ne žale i nisu žrtve konstantno, nego vredno rade, ali bez preterane drame! To je više neki moj senzibilitet - rekla je Sara Jo u emisiji "Amidži šou".

Informer

 

Podsećanja radi, Milica je nakon MAC-a izjavila da njen nastup nije bio onakav kakav je želela, zbog Sare i njenog dečka.

- Kada sam izlazila na scenu i kada je trebalo da se spremaju moji igrači, Sara Jo je snimala svoju pesmu drugi put. Moji igrači nisu stizali sebi da zavežu kostime. Koreografije skoro da nije bilo na toj bini zajedno sa mnom - izjavila je tada Milica.