27.07.2023.

07:00

Foto: Informer

Džet set

Puko akvarijum! Otkrivamo gde letuju estradne zvezde

Sandra Afrika rešila je da leto provede na svojoj jahti, koja je usidrena u Budvi.


- Ne mogu da zamislim da sam sada u Beogradu, idem samo na dva dana kada imam poslovne obaveze, inače sam na moru. Vrućine lakše podnosim kad sam na svojoj jahti jer mogu da se kupam kad god poželim, kao i da plovim i obilazim plaže koje mi se sviđaju - kaže Afrika.

Informer


Na jahti je i novopečena majka Ana Korać, koja sa svojim partnerom, sinom i dadiljom obilazi Crnogorsko i Hrvatsko primorje. To radi i Teodora Džehverović, i to s novim dečkom, slovenačkim košarkašem Maticom Rebecem.

Informer


Kratko, ali slatko


U Budvi je Kaća Grujić, ali umesto na jahti, ona letuje u - svojoj vili!


- Leto provodim u Budvi, biću ovde mesec dana zbog nastupa. Sa mnom je ćerka Katja, po podne kada prođe jako sunce, idemo na plažu, a pre toga smo na bazenu - rekla nam je Grujićeva.

Informer

 


Za razliku od nje, Maja Marinković će u Crnoj Gori provesti samo nedelju dana.

Informer

Neda u 72. godini pokazala zgodno telo


Neda Ukraden (72) trenutno je u svojoj kući u Lepetanima u Boki Kotorskoj. Pevačica ne krije svoje zgodno telo i ponosno ga pokazuje i u osmoj deceniji.


- Došla sam s drugaricom u Budvu na sedam dana, prelepo nam je, po ceo dan smo u kafićima, a uveče u klubovima. Iako je odmor kratak, baš mi prija - kaže starleta.

Informer

Aktivan odmor


Njena drugarica Tamara Đurić takođe je počastila pratioce na društvenim mrežama svojim oblinama. Starleta je tek stigla iz Turske, gde je uživala s ćerkom Tamarom. I folk zvezda Dara Bubamara bira samo luksuzne destinacije.


- Sin Kosta i ja obožavamo Dubai! Ovde imamo baš aktivan odmor - kaže pevačica.