31.07.2023.

16:43

Foto: printscreen

Džet set

(FOTO) Izmislila silovanje i otmicu, pa ulovila milionera! Zavirite na raskošno venčanje srpske manekenke

Mina Milenković sprska je manekenka koja je u centar medijske pažnje došla kada je pre nekoliko godina izmislila da je oteta i silovana. Otad se povukla iz javnosti, a zatim se udala za Italijana na ekstravagantnoj ceremoniji u Pulji. 

Informer

Mina Milenković sa suprugom

Naime, Milenkovićeva i njen partner venčali su se na jednoj hacijendi, a prema kadrovima dostupnim na društvenim mrežama, čini se da mlada i mladoženja nisu nimalo štedeli. Manekenka je ponela dve venčanice, prvu od čipke, usku sa golim leđima i velom od dva metra, dok je druga bila kraća, ali jednako efektna.

Dekoraciju je činilo belo cveće, kristalne čaše, biseri i sveće. Zlatne sijalice, bile su okačene na obodima ranča, dok je mladenačka torta imala čak pet spratova.

Kuma Mine Milenković bila je manekenka Mina Milutinović supruga srpskog reprezentativca u košarci, Nemanje Nedovića.

Prisetimo se, Mina je privukla pažnju medija kada je 2013. godine nastao kuršlus zbog njenog lažnog prijavljivanja fizičkog napastvovanja, da bi se ubrzo ispostavilo da je ona sve to izmislila kako bi privukla pažnju bivšeg dečka. Potraga za njom je trajala 39 sati, a kada se izgubljena manekenka bosa i raščupana pojavila u Resniku, policiji je malo trebalo da shvati da je otmicu režirala upravo ona sama.