01.08.2023.

18:30

Foto: ATAIMAGES/promo/printscreen

Džet set

Poslanica Narodne stranke se obrukala, Seka je sahranila: "Ne primaš platu od građana da bi omalovažavala!"

Pevačica Seka Aleksić poslednjih je meseci aktivnija na društvenim mrežama nego ranije, pa, između ostalog, neretko govori na temu zaštite ljudskih i manjinskih prava. S tim u vezi, ne čudi da je danas ušla u otvoreni sukob sa poslanicom Narodne stranke u Skupštini Srbije, Ivanom Parlić.

Informer

Seka Aleksić

Naime, Parlićeva je na svom profilu na društvenoj mreži X objavila fotografiju pevača i Tik Tokera, Filipa Filarija, koji u jednom od svojih tutorijala pokazuje kako pravilno naneti korektor na lice. Ona se tom prilikom, krajnje ironično, obratila jačem polu, ismevajući mladog influensera, istakavši nezadovoljstvo što se muškarac bavi ovom temom.

Informer

Ivana Parlić

- Dragi muškarci, nekad su sve brige sveta, zemlje i porodice bile na vašim plećima. Danas, sudeći po najezdi reklama u kojima se muški pol šminka, kad nađete pravu nijansu korektora, rešili ste glavnu stvar. Još ako nađete i pravi sjaj za napumpana usta, Bog da vas vidi - kazala je Parlićeva.

Kako je pomenuta objava naišla na, mahom, negativne reakcije tviteraša, jedna od njih bila je i Seka. Pevačica je navela da Ivana, kao poslanica prima platu od svih građana Republike Srbije, te da ne bi trebalo nikoga da omalovažava.

Informer

Seka Aleksić

- Razumem vaš poriv, ali mislim da niste razumeli. Iskreno, razumem i ovo prostačko poentiranje. Čak i ne zameram. Sve najbolje - napisala je Ivana Parlić.