03.08.2023.

11:24

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Sve bih dala da čujem pola tvog daha!" Biljana Tipsarević u žalosti, kreatorka izgubila bitnu osobu

Modna kreatorka Biljana Tipsarević saopštila je tužne vesti na svom Instagram profilu. 

Naime, nekadašnji trener Janka Tipsarevića, Dirk Hordorf preminuo je u 68. godini, a od njega se Biljana javno oprostila. 

- Još uvek ne mogu da verujem da te nema. Sve bih dala da čujem pola tvog daha. Znam da još uvek živiš, ti si život i posle smrti, slušaš nas, gledaš nas, i dalje si naš anđeo čuvar. Srešćemo se ponovo moj dragi Dirk, do tada ću učiniti sve da budeš ponosan na mene za sve što si me naučio i na svu ljubav i sreću koju si mi dao - napisala je kreatorka na svom Instagram profilu.

Biljana je svojevremno istakla kako se njega ćerkica potpuno razlikuje od nje, te tako ide u poderanim i isfucanim stvarima u školu. 

Informer

 

- Emili na mene sigurno nije. Mislim da je povukla nešto od mene, nešto od Janka. Ona ne voli modu. Moje dete u školu ide pocepano, sa isfucanim stvarima. Kao ono kad se trenerica ili nešto drugo od pranja isfuca. Na primer ima rupe, poderana je. Ona ne voli da kupuje garderobu i smatra da je bacanje para, jer štedi pare za neke druge stvari. Ja joj kažem da je sve uredu, ali da ne može da ide baš sa pocepanim stvarima, a ona mi kaže: "Mama, ali to je samo jedna rupa, to je život, ali zar je to bitno" - ispričala je ona svojevremno u emisiji.