03.08.2023.

18:25

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

"Ana nije u stanju da održi koncert!" Saša Mirković za Informer otkriva: Napustio ju je bend, a ja joj želim da se izleči!

Informer

 

- Ana nije u stanju da održi koncert. Generalno nije u mogućnosti, bend takođe nema. Koncert nije definitivno otkazan, ali jeste zaustavljena prodaja karata. Prosto, ne postoje tehnički uslovi i to pre svega od strane izvođača - rekao je Mirković.

Saša je otkrio da je pevačica imala problem da održi i manje nastupe, kao i da bend koji treba da je prati više ne postoji.

Informer

 

- Ana ni prethodne nastupe nije bila u stanju da iznese dobro, svaki njen nastup je bio problematičan. Bio sam voljan, ali ona nažalost nije u mogućnosti. Ne želim nikoga ko kupi kartu da prevarim. Do sada nije urađena nijedna proba, niti postoji njen bend. Članovi benda su je napustili, otišli su da rade sa drugim izvođačima - rekao je on i dodao da još uvek nije doneo konačnu odluku da otkaže koncert:

- Nije definitivno, ostavljen je prostor, ako ipak bude smogla snage.

Informer

 

Mirković kaže da nedavni konflikt između njega i Nikolićeve nema nikakve veze sa povlačenjem karata iz prodaje:

- Nije svađa doprinela ovakvoj odluci. Nije ni bilo svađe što se mene tiče, nisam joj ništa ružno rekao. Želim joj svu sreću u životu, a pre svega joj želim da se izleči.

Podsetimo, Ana i Saša su pre mesec dana započeli žestok medijski rat kada je pevačica javno optužila Mirkovića da joj je ukrao šifru od Instagram naloga i nazvala ga "nečovekom". On se zatim oglasio i istakao da je od nje tražio da ide na lečenje, što ona nije ispoštovala. Mirković je pored toga rekao da je pevačicu izdržavao šest meseci i maksimalno se zalagao za njenu karijeru.

Nakon toga objavio je video koji je izazvao veliku buru u javnosti, a na kojem se jasno vidi da Ana ima kratere na licu. Vrlo brzo je počelo da se spekuliše o tome da Nikolićeva koristi nedozvoljene supstance, što je ona oštro demantovala.