04.08.2023.

08:35

Foto: Instagram

Džet set

Amidžićeva devojka javno moli za pomoć! Mina vodi borbu sa virusom, stvorile joj se rane na licu

Devojka Ognjena Amidžića, voditeljka Mina Naumović, javno je zatražila pomoć od svojih pratilaca na Instagramu.

Naime, Mina je uslikala svoje usne u krupnom kadru i istakla kako ima problem sa herpesom koji joj je stvorio rane na usnama. 

Informer

 

- Da li neko ima nekakvo lokalno rešenje za herpes na usnama? Dakle, u vidu kreme, bez ispijanja tableta, a da je delotvorno? Imam ih sedam, rascvetala sam se cela. Hvala - napisala je Mina i objavom začudila sve.

Podsetimo, Mina i Ognjen nakon završetka televizijske sezone emisije "Amidži šou" otputovali sa na odmor, a njihov izbor je popularni Santorini.

Oni su sa letovanja objavljivali mnogobrojne fotografije, a ono što je svima privuklo pažnju jeste fotografija na kojoj se poznati par ljubi. 

Informer

 

Mina i Ognjen se trude da privatnost drže za sebe, a ovo je prvi put da su javno podelili neku fotografiju iz svoje intime. 

Herpes

Herpes je vrlo česta infekcija. Uzrocnik infekcije su dva različita ali blisko povezanih virusa. Virusi su herpes simpleks virus tip 1 (HSV-1) i herpes simpleks tip 2 (HSV-2). Oni ostaju u telu ceo život i mogu da ispoljavaju simptome koji dolaze i odlaze. Oba tipa herpesa mogu da inficiraju oralnu regiju, genitalnu regiju, ili obe.

Kada osoba ima oralni herpes ili groznicu, obično se pojavljuje na ili oko usana. Herpesne promene se mogu pojaviti u usnoj duplji, ali se to obično dešava samo prvi put. Simptomi mogu trajati nekoliko nedelja i duže. Ova vrsta virusa je obično bezopasana kod dece i odraslih, ali može biti veoma štetan za novorođenče.