06.08.2023.

23:30

Foto: Foto YouTube prntscreen/Grand Online/Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Ovako izgleda vila Miloša Bojanića nakon renoviranja! Pevač uložio 150.000 evra i napravio čist luksuz

Miloš je otkrio da je u sređivanje vile na moru uložio čak 150.000 evra, te da je vredno radio kako bi doveo sve do savršenstva:

Informer

 

- Ja sam ceo život sam bio iskren i nemam razloga da ne budem ni sada. Mi smo stvarno uložili 150.000 evra u renoviranje kuće, ostala je još samo jedna staklena ograda da se uradi i neke sitnice. Urađeno je sve iznova, jedino je ostala konstrukcija zidova. Imao sam sreću da sam to radio pre ove ukrajinske krize i ludila od cena, tako da sam uštedeo sigurno 40 posto. Kupio sam ceo šleper pločica, celu stolariju, jedino su sitnice i sporedni materijali kupljeni naknadno - rekao je Miloš i objasnio zbog čega je i sam zasukao rukave i radio na vili.

- Svi znaju da nemam vreću para i da sam sve što sam zaradio uložio u nekretnine i kružio sam sa tim. Dao sam im jednostavan odgovor, ja ću da odrešim kesu, samo mi dovedite majstore koji znaju sve i keramiku i zidanje i sve ostalo, i ja ću ih plaćati u dolarima, evrima, u zlatu, u čemu god hoće. Onda su malo splasnuli i rekli da nema takvih majstora. Sa jednim fizičkim radnikom sam sve ovo uradio, jedino sam angažovao ekipu za kupatila i podove. I to sam mogao da uradim, ali bi trajalo - kaže Bojanić.