08.08.2023.

06:20

Foto: printscreen

Džet set

Dara proziva koleginice: "U tangama idem na plažu, a ne na nastupe kao neke"

Dara Bubamara kaže da samo na plaži nosi tanga kopaći, a ne na nastupima kao neke njene koleginice. Pevačica je u intervjuu otkrila i recept za opstanak na estradi, preko 30 godina.
Tvoje koleginice pevaju u tangama. Zašto se i ti tako ne oblačiš?

Informer

Dara samo na moru nosi tanga kupaći

Kažu da si traženija nego ikad?
- Nikad mi se nije desilo za 30 godina karijere da me toliko traže! Gazde klubova me mole da otkažem druge nastupe, pa da pevam kod njih. Dva dana sam u Crnoj Gori, pa idem dva dana u Hrvatsku, pa u Bosnu, a onda opet u Crnu Goru... Ni sama ne znam koliko dana pevam bez pauze. Krajem meseca odoh na odmor i ništa me ne zanima. 

Informer

Dara samo na moru nosi tanga kupaći

Odakle ti snaga?
 Imam konjsku snagu i zato opstajem godinama. Imaš neke pevače koji nemaju ni snage ni volje, a kratko su na estradi, pa se često zapitam koliko sam ih do sada ispratila. Budu ekstra popularni i uzimaju odlične honorare, ali posle tri godine nestanu.  
 Neke tvoje koleginice se žale da nemaju posla jer ih druge sabotiraju?
- Što mene niko nije blokirao ili sabotirao? Ceca, Aleksandra Prijović i ja radimo pun gas. 

Informer

 

Ljubomorni su na 
moj odnos s Cecom

Mnogi su ljubomorni što si stalno sa Cecom?
 - Ljubomorni su jer smo mi dve uspešne žene koje se slažu, druže i poštuju. Moj prvi veliki javni nastup bio je kod nje na Tašmajdanu, nikad joj to neću zaboraviti. Ona je predivna osoba, nađemo se na ručku pa ostanemo i na večeri. Kod nas su najveće zvezde Ceca, Brena, Čola i svi oni su normalni i prirodni - kaže Dara za emisiju "Ekskluzivno".