08.08.2023.

12:00

Foto: Privatna arhiva

Džet set

Brenin biznis iz 1993. godine i dalje atrakcija! Svi se fotkaju ispred ovog objekta čiji je vlasnik pevačica

Doskorašnja vlasnica gigantske muzičke produkcije, Lepa Brena, davne 1993. otvorila je mali kiosk brze hrane u Novom Sadu, u kojem se mahom prodaju pljeskavice, ali je tek od prodaje produkcijske kuće rešila da se ostvari i u ovom poslu.

Informer

- Iako svi znaju da je Brena prodala “Grand produkciju”, retko ko zna da ona ima drugi biznis, kojem se sada očigledno više posvetila - pljeskarnicu. Punih 29 godina u centru Novog Sada poseduje taj lokal, na kojem se prodaju pljeskavice i druga brza hrana, pa joj je to sada dobrodošlo da nastavi da bude gazdarica - rekao je izvor blizak pevačici jednom prilikom.

Informer

Inače, ispred breze hrane koju drži Brena snimaju se i slikaju tiktokeri.

Tako je jedan od njih objavio video, te ovekovečio o kom lokalu brze hrane je reč, ali i pročitao da na njemu piše privatnik: Fahreta Živojinović.

Da podsetimo, pevačica Lepa Brena trenutno je na letovanju sa suprugom Bobom Živojinovićem, a svom mužu uputila je nedavno snažnu poruku za njegov 60. rođendan.

- Srećan 60. rođendan. Godine su broj koji treba ispuniti radom, dobrotom, porodicom, prijateljima, stvaralaštvom i srećom, kreativnošću, dostojanstvom. U svemu si bio pravi i veličanstven. Jubilarni rođendan na veličanstvenom mestu - napisala je Brena.

Informer

Inače, oni su nedavno proslavili 31. godišnjicu braka, a ona je jednom prilikom govorila o njihovoj ljubavi.

- Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da, kao i ja, nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi: „Sad ili nikad". Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma „Hajde da se volimo“ u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić - objašnjavala je Brena svojevremeno.

Živojinović iz prvog braka ima sina Filipa. Zajedno, njih dvoje su u braku dobili najpe nasldnika Stefana, koji se prema njegovim, ali i biografskim podacima pevačice rodio 21. maja 1992. godine u Njujorku. Zatim, 30. marta 1998. dobili su i mezimca Viktora.