08.08.2023.

13:45

Foto: E-Stok

Džet set

"Budžovani me ne zanimaju!" Lepa Lukić otkrila koji je njen tip muškarca, zbog ovoga izbegava muzičare

Lepa Lukić važi za nekog ko otvoreno i bez dlake na jeziku priča o svom privatnom životu, pa je tako progovorila i o muškarcima. 

Kako je sama priznala, njoj nikad nisu privlačili pažnju muškarci koji su bogati, već samo oni koji su lepi, zbog čega je često imala i sukobe sa majkom. 

Informer

 

- Nisam volela tu muzičare, znam kako jedu, kako spavaju, kako brišu nos... Ja sam samo volela obične ljude, nikad nisam tražila budžovane, da nešto ima, da je biznismen. Imala sam jednog, bila sam sedam godina sa njim, meni je odgovarao, a mojoj majci se nije sviđao, kaže: "Nije mi lep", rekoh jo da meni jeste lep... Pita me da joj kažem šta mi je lepo, ja joj kažem, pa sve čim sa njim sedam godina, a ona kaže: "Sve vidim da nije lepo, osim jednu stvar", pa rekoh možda je to u pitanju - ispričala je Lepa.

Lepa je otkrila da je nije zanimao novac kod muškarca, već samo lepota. 

Informer

 

- Ona me je pitala što ne nađem nekog bogatog čoveka i ti si neko i nešto, ja rekoh: "Kevo, ja volim samo da je lep, ne mora da ima ništa". Ja imam, šta će mi, budžovani me uopšte ne zanimaju - dodala je pevačica koja je svojevremeno nasmejala nacijom izjavom da su je pipali mnogi i da se kaje što se nije nudila.