08.08.2023.

23:50

Foto: printscreen

Džet set

"Prvi dan terapije iza mene!" Kristini Kovač ugroženo zdravlje, sada je obelodanila svoju dijagnozu

 

Kristina Kovač je nedavno obelodanila da joj je dijagnostikovana insulinska rezistencija. Na Instagramu je podelila ovu vest i objasnila da je odlučila da se aktivno pozabavi ovim izazovom.

Shvativši važnost prevencije, Kristina je rešila da preduzme korake ka promeni svojih životnih navika, s fokusom na regulisanje ishrane. Takođe je otpočela terapiju kako bi se uhvatila u koštac sa ovim zdravstvenim izazovom.

- Prvi dan terapije iza mene. Nadam se da je ne bog zna kakva reakcija na Glukofaž here to stay, u smislu da nisam imala neke gastro sporedne efekte, možda malo neprijatnosti u stomaku i to je to. Veći je problem progutati onu konjsku tabletu – napisala je u objavi koju su pratili komentari puni podrške i korisnih saveta.

- Nulta grupa ZSL se malo aktivirala na Viberu, ko hoće da mi se pridruži iz nje je dobrodošao. Juče šetnja od sat vremena sa Dakiricom. Kupili Air fryer. Idemo polako, do zdravlja i zgodnoće – istakla je Kristina, odlučna u nameri da se svim snagama suprotstavi problemu.