09.08.2023.

13:43

Foto: Miloš Rafailović/Ataimages

Džet set

"Ceca me inspirisala da napišem knjigu o njoj!" Simonida otkrila kako je pevačica reagovala kada je čula njenu želju (VIDEO)

Novinarka i književnica Simonida Milojković bila je današnji gost u Jutarnjem programu na Informer televiziji.

Simonida je tom prilikom ispričala da je provela godinu dana sa ljudima koji su bili u raznim satanističkim sektama, kako bi prikupila sav materijal za svoju knjigu. 

Informer

 

- Strašni su to udari psihički. Najviše volim da radim sa mladim ljudima jer oni imaju poverenja u mene pošto znaju da ih ne osuđujem zbog svega što su uradili. Za knjigu sam istraživala godinu dana i čak sam upoznala ljude koji su bili u raznim satanističkim sektama koje su ima nalagale svašta da rade. Neki od njih su sebi nanosili povrede, drugi su na primer pokušali porodično ubistvo, pili krv partnera i još mnogo loših stvari. Posle takvih razgovora budem bolesna tri dana - rekla je ona. 

Spisateljica je otkrila da joj je jedna od najvećih želja ta da napiše knjigu koja govori o životu Svetlane Cece Ražnatović. 

Informer

 

- Ceca me je inspirisala da napišem knjigu o njoj, o svim usponima i padovima koji su je zadesili. Prvo to što se sa 20 godina zaljubila u tako opasnog baju, zbog čega je kasnije ispaštala. Želela sam da pišem o oscilacijama koje je imala u karijeri, u jednom momentu peva u Areni, u drugom momentu sedi u zatvoru. Mislila sam o tome da pišem knjigu i uradim scenario za seriju i pričala sam sa njom, dopala joj se ideja. Međutim, jednog dana, te 2014. godine me je pozvala i rekla da za sada pauziramo pisanje knjige jer još uvek nije vreme i da, kada bude spremna, sve će ispričati - istakla je Simonida.