09.08.2023.

15:42

Foto: Informer

Džet set

PAPARACO! Rialda u toplesu, drži Noleta u šaci!

Naš paparaco uslikao ju je samu, daleko od svih, dok je čitala knjigu "Pohod", koja je inspirisana Novakom Đokovićem. Ono što nam je odmah upalo u oči jesu njene bujne grudi, ali i guza u tangama.

- Rialda uglavnom u popodnevnim satima ili rano ujutro dođe na ovu plažu. Sa sobom uvek nosi vodu i neko voće, jer ovde nema ni kafića ni prodavnice, a ni ljudi, pa joj odgovara da se baš ovde sunča. Uglavnom dolazi sama ili sa drugaricom i kupa se bez gornjeg dela kupaćeg kostima. Provede po par sati, uvek se maže nekim uljima. Ne smeta joj ni to što nema ležaljke, nego se sunča na tvrdom kamenu na koji samo stavi peškir. Odmah se vidi da nije iskompleksirana osoba koja plaća 100 evra ležaljku kao neke njene koleginice, a sve to da bi bile viđene i uslikane na nekoj od fensi plaža. Rialda dolazi ovde gde nema nikog, samo nas par ribara koji znamo za ovo mesto - priča naš izvor s lica mesta.

Naš najpoznatiji teniser je česta tema pevačice i njene drugarice na plaži:

- Stalno priča o ishrani Novaka Đokovića i kako je po uzoru na nju uspela da skine 15 kilograma. Zato na plažu i donosi vodu, neke zelene šejkove i voće. Čak i čita knjige o njemu, a pričala je drugarici i da će ići do Tivta u teretanu, jer istu posećuje i Novak - zaključuje naš sagovornik.

I mi smo se sami uverili da pevačica i bivša učesnica "Zadruge" obožava Novaka jer je jedno dva sata čitala knjigu o njemu. Kada se dovoljno "ispekla" na suncu, otišla je u vodu da se rashladi, a kupaći je zaboravila.