10.08.2023.

14:30

Foto: instagram/shutterstock

Džet set

Datum koji menja kod sudbine! Otkrivamo zašto Karleuša objavljuje album baš 13. avgusta!

Jelena Karleuša na estradi je više od dve i po decenije i iza sebe ima deset studijskih albuma. Kao istinska muzička zvezda profilisala se početkom dvehiljaditih godina, dok je danas naširoko smatrana jednom od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima.

Na društvenim mrežama najpraćenija je javna ličnost posle Novaka Đokovića, a može se pohvaliti i spektakularnim koncertima pred desetinama hiljada ljudi. 

Informer

Jelena Karleuša

Jelena je poslednji album "Diva" izdala 2012. godine, a odtad je objavila svega tri pesme, najpre kolaboracije sa Acom Lukasom i Azisom, ali i duet sa Gazda Pajom.

Ipak, čekanju njenih obožavalaca došao je kraj. Pevačica je svoj jedanaesti studijski album "Alfa" najavila za 13. avgust, a juče u toku dana krenula je udarna kampanja. Osim što na društvenim mrežama svi iščekuju izlazak novih pesama ekscentrične plavuše, mnogi se pitaju zašto je posle toliko godina Jelena odlučila da obraduje publiku novim pesmama baš na taj dan.

Informer

Jelena Karleuša

Ovim povodom obratili smo se Informerovoj astrološkinji Zvezdici koja nam je rekla nešto više o položaju zvezda tog famoznog 13. avgusta, kada je pop zvezda najavila "smak sveta novim pesmama".

 - Jelena Karleuša nije slučajno izabrala 13. avgust, jer je astrološki gledano, to veoma moćan datum. Jelena je rođena u znaku Lava, sa podznakom u Raku. Kao borbena Lavica, nežnog srca, Jelena će novi album "Alfa" objaviti 13. avgusta kada Sunce i Venera na nebu budu u relativnoj blizini (konjukcija). Ovaj planetarni aspekat donosi veoma specifičan uticaj i bitan je za Jelenu jer je ona Lavica, a ova konstalacija se odigrava u znaku u kojem je rođena - priča ona, pa nastavlja:

Informer

Jelena Karleuša

- Ovaj astrološki apekat doneće Jeleni neverovatan uticaj na ljude, koji će se osećati kao da su magnetisani njenom pojavom. Sunce konjukcija Venera je neverovatan kreativni potencijal koji će Jeleni da omogući da promoviše sebe na način koji svet dosad nije video. To je astrološki aspekat koji nagoveštava jednu veliku žurku u kojoj će svi dobro da se provedu. Dakle, Jelenin album koji će biti objavljen 13. avgusta je nešto što će dugo da se prepričava, a uz to će imati snažnu podršku planeta - rekla je Zvezdica.