11.08.2023.

06:20

Foto: ATA Images

Džet set

"Borim se sa pubertetom starijeg sina"! Emina Jahović progovorila o mukama s decom

Informer

 

- Tokom celog leta sam na moru u Turskoj sa sinovima. Njima sam baš posvećena, pogotovo starijem, koji je u pubertetu. Verujte mi, borim se s njegovim pubertetom! Nije lako! Zbog toga nemam vremena za sebe i svoj privatni život, ali nema veze. Deca su mi na prvom mestu - kaže pevačica, koja je nedavno organizovala žurku za 11. rođendan sinu Javuzu i to baš u svojoj vikendici u Turskoj na moru.

Jahovićeva svakodnevno trenira i na odmoru! Zato može da obuče pantalone koje su stare dve decenije.

Informer

 

- Sport mi je postao način života. Molim se Bogu da mi da zdravlja, pa da mogu da treniram. Uvek mu se zahvaljujem na tome što imam zdravo telo i što mogu svakodnevno da vežbam. Svaka žena mora da vodi računa o izgledu! Evo, ja imam pantalone koje sam nosila sa 22 godine. I dalje ih čuvam i oblačim. Ne treba mi vaga, već samo te pantalone. Ako ne mogu da uđem u njih, znači da sam se ugojila. Onda odmah povedem računa o ishrani i pojačam treninge - objašnjava Emina.
 

Sa bivšim i dalje na sudu

Emina otkriva da je i dalje na sudu sa bivšim mužem Mustafom Sandalom jer ne plaća alimentaciju za sinove Jamana i Javuza.

- Ništa i dalje ne plaća. Nije mi do novca, već do principa! I dalje smo na sudu, ali to ne sprečava moju decu da se viđaju sa ocem - kaže pevačica.