11.08.2023.

08:36

Foto: ATA Images

Džet set

"Sin će izaći sa mnom na binu u Areni", Aleksandra Prijović u Guči progovorila o planovima pred velike spektakle

Euforiju zbog dolaska u Guču, Aleksandra nije krila: 

- Prvi put sam u Guči i kada sam bila mala, uvek sam želela da dođem ovde. Želja mi se ispunila. Bolje nije moglo, prvi put i pevam. Sigurna sam da će biti odlično, znam da je sinoć pevao Aco i da je bilo fenomenalno - kazala je Aleksandra koju su novinari pitali koliko ju je vrtoglava popularnost promenila:

Informer

-  Ja, inače, volim da radim sve što sam i do sada radila. Volim da odem kod bake i deke na selo, volim da odem kući da se družim s prijateljima s kojima sam se družila. Nije se ništa drastično promenilo osim što ja živim u Beogradu. Ja živim potpuno normalno - kaže Aleksandra koja je priznala i da je u proteklom periodu bila dosta odsutna od kuće, ali da se to menja:

Informer

- Sada u dve godine sam snimila dva albuma, mnogo sam bila odsutna od kuće, onda mi je to teško padalo. Međutim, sada sam uspela i da odem na more, da sin krene sa mnom da ja budem 20 dana, da odem na nekoliko nastupa, da budemo stalno tamo zajedno, tako da ću sada u septembru sve vreme biti kod kuće, osim kada idem na probe - izjavila je pevačica koja se raduje slobodnom vremenu koje planira da provede sa sinom. 

Aleksandra uskoro počinje s pripremama za koncerte koje je zakazala u "Štark Areni", a svom sinu Aleksandru priznala je da već ima tremu:

- On je mali, za njena nisu još nastupi. Sinu sam obećala da ću ga voditi na koncert u Arenu. Kad god prođemo pored Arene, on kaže mama ti ovde pevaš uskoro, i biće puno ljudi. Pita me da li stidim da izađem pred toliko ljudi, a ja mu kažem da se ne stidim i pitala sam ga da li hoće i on da izađe sa mnom, a on je rekao da hoće. Svako veče kaže meni i Filipu da nas voli - rekla je Aleksandra.

Sa njom je sinoć bio i suprug Filip Živojinović koji ju je netremice gledao dok je pevala na Saboru trubača.