12.08.2023.

16:40

Foto: ATA Images

Džet set

Darko Lazić sprema veliku svadbu! Sada je njegova supruga pokazala deo glamurozne venčanice sa kristalima

Katarina Lazić je već podelila neke detalje na svom Instagram profilu, uključujući i sliku njene venčanice.

Informer

 

Ona je pokazala da je sve spremno za devojačko veče, koje će tradicionalno proslaviti sa svojim prijateljicama, koje će nositi bade-mantile sa natpisom "tim mlada".

Informer

 

Takođe, Katarina je otkrila da neće nositi klasičnu belu venčanicu za ceremoniju, već da je izabrala zlatnu venčanicu ukrašenu cirkonima i kristalima.

Podsetimo, Darko i Katarina su se već venčali građanskim putem 8. decembra 2022. u prisustvu malog broja ljudi. Planiraju da uskoro organizuju veliko svadbeno slavlje koje će okupiti oko 500 zvanica. Očekuje se da će svatovi doći iz različitih delova sveta, uključujući i mnoge kolege Darka kao što su Andreana Čekić, Vanja Mijatović, Katarina Grujić, Uroš Živković, i drugi.

Darkova majka Branka se ovim povodom oglasila za "Kurir" svojevremeno.

- Pripreme za svadbu su u toku. Krajem avgusta će biti slavlje. Biće sve organizovano kako Darko kaže. Uzbuđena sam. Šta bi jedna majka mogla da poželi svom detetu osim da bude srećan, živ i zdrav... Zadovoljna sam sa Katarinom, mislim i da je promenila mog sina nabolje. Darko i Katarina su u dobrim odnosima sa njegovom nekadašnjom verenicom Marinom, sa kojom ima sina, ali ne verujem da će ona doći na svadbu. To mi baš ne bi bilo normalno - rekla je Darkova mama.